Nog zo’n carnavalskraker: Paul de Laat met ‘Het Tennisballenlied’ en OnlyFans-model Ashley

Tennisballenlied Ashley More

In de recente dagen kwam een opvallende muziekvideo van feestzanger André Pronk voorbij, die al indruk maakte. Zijn nieuwste carnavalshit, getiteld ‘O wat een stoot’, mag dan niet bepaald een auditief hoogstandje zijn, maar visueel is het zeker een lust voor het oog. De opmerkelijke verschijning in de videoclip draagt hier aanzienlijk aan bij, met een dame die zich onderscheidt door twee opvallende talenten.

André Pronk

Met carnaval om de hoek, dacht Paul de Laat: “Dat kan ik ook!” En zo presenteren we nu het ‘Het tennisballenlied’! Hoewel dit nummer vergelijkbaar is met de stijl van André Pronk, kan het wellicht de moeite van het bekijken waard zijn dankzij de aanwezigheid van het 18+ model Ashley More!

De muziekvideo van André Pronk’s ‘O wat een stoot’ trekt de aandacht, niet zozeer vanwege auditieve perfectie, maar eerder door de visuele pracht, voornamelijk te danken aan de opvallende verschijning van een dame met dubbele talenten.

‘Het tennisballenlied’ van Paul de Laat

In de aanloop naar carnaval besloot Paul de Laat de uitdaging aan te gaan en bracht ‘Het tennisballenlied’ uit. Hoewel het muzikaal gezien niet veel verschilt van de stijl van André Pronk, voegt het 18+ model Ashley More een extra dimensie toe, waardoor het nummer mogelijk toch een kijkje waard is.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x