Ouders met elkaar op de vuist tijdens onder 12 wedstrijd bij Rigtersbleek in Enschede

Rigtersbleek

Een zaterdagochtend vol sportieve verwachtingen voor twee jeugdteams, Rigtersbleek onder 12 en Eilermark onder 12, escaleerde tot een schokkende situatie. Video’s van vechtende ouders tijdens de wedstrijd verspreidden zich snel online. De beelden tonen tumult en agressie, met duw- en trekwerk en luide confrontaties.

De aanleiding voor het geweld blijft vooralsnog onduidelijk, maar de emoties liepen hoog op. Sara Nijenhuis, voorzitter van Rigtersbleek, reageerde geschokt op de gebeurtenissen en kondigde aan dat er gesprekken zullen plaatsvinden tussen alle betrokken partijen. Ze benadrukte dat dergelijk gedrag nooit getolereerd zal worden binnen de club.

Het vermijden van de schuldvraag benadrukte ze, benadrukkend dat kinderen hun wedstrijden in rust en harmonie moeten kunnen spelen. Nijenhuis onderstreepte het belang van ondersteuning van de kinderen door ouders, zonder zich te mengen in de wedstrijd. De club zal het incident grondig onderzoeken en gepaste maatregelen nemen indien nodig, met als doel soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

@crazysweet735Er wert een kind getrapt door een man

♬ origineel geluid – Zian735

@crazysweet735♬ origineel geluid – Zian735

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x