PLUS-supermarkt in Utrecht geplunderd na wc-papier aanbieding: ‘Jonge medewerkers uitgescholden’

Supermarkteigenaar Marco Meeuwsen van de PLUS op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht besefte dat de aanbieding van zes rollen Page-toiletpapier voor één euro zeer aantrekkelijk was. Echter, hij begrijpt niet hoe zijn winkel op zondagochtend bijna volledig leeggeroofd werd.

Vanochtend om 10.00 uur opende het filiaal haar deuren en nog geen 4 minuten later waren alle wc-rollen uitverkocht. Op de beveiligingscamera’s is duidelijk te zien dat klanten snel toeslaan, waardoor medewerkers nauwelijks de kans krijgen om volgeladen winkelkarren de winkel in te brengen. De supermarkteigenaar deelde ook een video op Facebook waarop te zien is hoe klanten met overvolle karren of handen zich een weg banen door de winkel. Meeuwsen keurt het gedrag van sommige mensen sterk af.

“Ik heb het over ontzettend jong personeel dat gewoon zijn stinkende best doet om iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Onderling maakten klanten ook ruzie. Ik heb dringend verzocht aan klanten om zich te gedragen en vriendelijk blijven tegen de medewerkers, maar dat leek geen nut te hebben.”

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x