Politie in Delft werd vannacht vanuit een flat bekogeld met zwaar vuurwerk en brandende flessen

Op de laatste dag van het jaar werd de politie in Delft geconfronteerd met ernstige verstoringen, waarbij zwaar vuurwerk naar hen werd gegooid. Dit werd bevestigd door een woordvoerder van de politie, in reactie op berichtgeving van Regio15. Om de situatie onder controle te brengen, moest de Mobiele Eenheid worden ingezet.

Krachtig vuurwerk

Het gewelddadige incident vond plaats in de Griegstraat, waar tevens meldingen waren van vernielingen aan een winkel door het gebruik van krachtig vuurwerk. De politiewoordvoerder meldde echter niet of er verdachten zijn gearresteerd naar aanleiding van deze gebeurtenissen.

Volgens de politiewoordvoerster werden de agenten in de Griegstraat niet alleen bekogeld met vuurwerk, maar ook met brandende flessen. De Mobiele Eenheid werd strategisch ingezet op beide locaties “om de rust te herstellen,” verklaarde de woordvoerster. Opvallend genoeg werden de projectielen vanuit een flat in Delft naar de agenten geworpen.

Politie in Delft aangevallen

Het geweld tijdens Oudejaarsavond in Delft heeft geleid tot ernstige verstoringen en aanvallen op de politie, resulterend in de inzet van de Mobiele Eenheid op meerdere locaties. De politie benadrukt de onacceptabiliteit van geweld tegen hulpverleners en blijft alert op verdere escalaties in de omgeving.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x