Rebekka is ‘sletfluencer’ en verdient geld door gebruikte wattenstaafjes te verkopen

Rebekka Blue

Rebekka Blue, een zelfverklaarde ‘slutrepreneur’, heeft de wereld van fetisjen veroverd met een opmerkelijke carrièreswitch van stripper naar het verkopen van ondergoed en zelfs lichaamsdelen. Haar assortiment aan bizarre verzoeken varieert van gebruikelijke items zoals gedragen broeken en sokken tot meer ongewone verzoeken zoals nagels, navelpluis en zelfs gebruikte wattenstaafjes.

De in North Carolina woonachtige Rebekka beweert dat haar hele lichaam een bron van inkomsten is, met zelfs haar prullenbakken en stofzuigers binnen handbereik van haar trouwe klanten. Rebekka voldoet aan de verlangens van haar kinky fans met een persoonlijke touch, inclusief een kaart en een kus bij hun bestellingen.

Haar opmerkelijke succesverhaal begon toen ze, na een confrontatie met de wet, gedwongen werd om thuis te werken. Met haar ervaring in de stripclub en perfecte timing stapte ze in de lucratieve online volwassenenindustrie. Rebekka beweert op haar hoogtepunt $500 per week te verdienen met fetisjverkopen en tot $10.000 per maand met haar pikante online content. Met een groeiende fanbase en een assortiment dat varieert van boeren in plastic zakjes tot verkopen van afval, heeft Rebekka Blue een unieke en winstgevende niche gevonden.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x