Rico Verhoeven ging gisteravond nog wel even tegen de vlakte na ‘Spinning Back Fist’ Levi Rigters

Rico Verhoeven Levi Rigters

Tijdens het recente GLORY Grand Prix-evenement in het Gelredome stadion te Arnhem, blijft het incident met Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven een gespreksonderwerp. Saddik betrad plotseling de ring en beschuldigde Verhoeven ervan dat hij hulp kreeg van de scheidsrechters om te winnen, zelfs een trappende beweging makend richting Verhoeven. Echter, in de finale kreeg Verhoeven harde klappen van Levi Rigters, die bijna zijn droom zag uitkomen.

Levi Rigters, bekend als ‘The Prince of Kickboxing’, leek Verhoeven zijn eerste nederlaag sinds 2015 te bezorgen. Rigters haalde uit met een verrassende Spinning Back Fist die Verhoeven deed wankelen. Dankzij Verhoeven’s ervaring en conditie herstelde hij snel om Rigters uiteindelijk te verslaan, wat resulteerde in een cheque van 500.000 dollar voor Verhoeven.

Hoewel Rico Verhoeven, ook wel de “King of Kickboxing” genoemd, het GLORY Grand Prix-evenement in de GelreDome won, verliep dit niet zonder obstakels. Na een high kick van Jamal Ben Saddik in zijn tweede gevecht en een krachtige spinning backfist in de tweede ronde, ging Verhoeven tegen de vlakte. Gelukkig herpakte hij zich en won uiteindelijk het toernooi, waardoor hij een aanzienlijke prijs van 500.000 euro kon incasseren. Verhoeven staat erom bekend altijd één keer vaker op te staan dan de rest, wat hij opnieuw bewees tijdens dit uitdagende toernooi.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x