Vader steekt shell af in het bijzijn van twee kleine kinderen en belandt in het ziekenhuis

Het officiële startschot voor het vuurwerkseizoen is pas vanavond, maar sommige ongeduldige zielen lijken niet te kunnen wachten en zijn reeds druk bezig met het lanceren van vuurwerk de lucht in.

In een recent incident lijkt een individu een bescheiden vuurwerkshow bij zijn huis te hebben ingeluid. Echter, bij de eerste poging ging het mis, waardoor de gevolgen van een te kort schietlontje duidelijk werden. Voor degenen met ervaring in vuurwerk, is bekend dat dergelijke korte lontjes risicovol kunnen zijn. Deze onvoorzichtige actie resulteerde in een ernstige wond aan het gezicht, waardoor de persoon met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Vieze foto’s hierrr

Lichte daling in verkoopcijfers

Ondanks een daling van 5 miljoen euro in vergelijking met vorig jaar, tonen Nederlanders nog steeds hun liefde voor vuurwerk door dit jaar naar schatting 105 miljoen euro aan vuurwerk aan te schaffen, volgens de Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN). De recordomzet van vorig jaar, die 110 miljoen euro bedroeg, werd beschouwd als een uitzondering. In de twee voorgaande coronajaren gold er een landelijk vuurwerkverbod. Toen Nederlanders vorig jaar weer vuurwerk mochten afsteken, resulteerde dit in een massale inkoop.

Enthousiasme voor vuurwerk blijft

Ondanks de lichte daling in verkoopcijfers blijkt uit de statistieken dat Nederlanders nog steeds een passie hebben voor vuurwerk, benadrukt Leo Groeneveld, voorzitter van de branchevereniging voor vuurwerkimporteurs en groothandelaren. Het vuurwerkenthousiasme blijft onverminderd groot, en dit fenomeen wordt door Groeneveld als onvoorstelbaar bestempeld.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x