Vent maakt naast eigen vriendin nog 4 andere vrouwen zwanger en organiseert één grote babyshower

In een opmerkelijke situatie heeft een Amerikaanse man, Zeddy, niet één, maar vijf vrouwen tegelijk zwanger gemaakt. Ondanks de ongewone omstandigheden lijken de aanstaande moeders, waaronder Lizzy Ashliegh, zich opmerkelijk goed met elkaar te kunnen vinden.

‘Hij is de vader van onze kinderen’

Lizzy Ashliegh, een van de vijf vrouwen, was snel op de hoogte van het gedrag van haar partner en heeft er geen problemen mee. Ze deelde op haar TikTok-account: “We hebben besloten om op dezelfde dag een babyshower te houden. We zullen de levens van onze baby’s niet laten beïnvloeden, en onze families hebben dit geaccepteerd. We kunnen niet veranderen dat hij de vader van onze kinderen is.”

Ondanks de positieve kijk van Ashliegh op de situatie, heeft de TikTok-sensatie kritiek gekregen in de reacties, waar sommigen hun verbazing en ongeloof uiten over deze ongewone dynamiek. Desondanks lijkt Ashliegh zich niets aan te trekken van de kritiek en blijft ze regelmatig filmpjes maken met haar man en de andere vier vrouwen.

Zeddy en zijn opmerkelijke prestatie

Douwe Bob staat bekend als een bezige baas, maar Zeddy heeft blijkbaar een nog opmerkelijkere prestatie geleverd. Hij slaagde erin naast zijn eigen vriendin nog vier andere vrouwen op hetzelfde moment zwanger te maken. Hoewel sommigen hun twijfels uiten over de waarachtigheid van deze situatie, hebben alle vijf de vrouwen hun zwangerschap gevierd met een gezamenlijke babyshower.

Met een groeiend gezin van binnenkort 11 leden lijkt Zeddy een opmerkelijke toekomst tegemoet te gaan. Of deze onconventionele regeling een langdurig succes zal blijken, blijft de vraag, maar voor nu lijken de vrouwen elkaar te steunen als zwangere “zusjes” in deze unieke ervaring.

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound – Lizzy Ashliegh

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x