In Nederland zijn de meeste elektrische steps niet legaal maar bij onze zuiderburen ligt dat net even wat anders. Daar mag je zonder rijbewijs zo’n e-step besturen en dat levert dan ook een hoop meer gekken op. Zo heeft er afgelopen weekend een vent met 112 km/h door Annie Cordytunnel in Brussel hebben geraasd op een elektrische step tijdens de Roller Bike Parade.

Op de beelden is te zien hoe de man aan het eind van de tunnel opgewacht wordt door de verkeerspolitie die daar bezig was met een routinecontrole. Omdat op het moment van de controle geen snelheidsovertreding gemaakt werd bleek er niets aan de hand te zijn voor de beste man. De Belgische politie onderzoekt nu echter of er op basis van onderstaande beelden alsnog een proces verbaal opgemaakt kan worden.

@tr12cemo ##minimotors #dualtron #thunder2 #vs #storm #nami #namiburne #dualtronmini #vsett #gyroroue #tunel #escortpolice #vip #fast #112kmh #record #trotinette #trotinetteelectrique #puissant #turkishboy #belgium #bruxelles ♬ son original – tr12cem

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien