Video: Man die Tim Hofman wilde vermoorden blijkt tot Islam bekeerde man uit Breda

Tim Hofman uitzending Boos

Ruim één week geleden werd bekend dat Tim Hofman op woensdag 6 september ontsnapt zou zijn aan de dood. Een man uit Breda zou hem die dag hebben willen vermoorden in het BNNVARA gebouw in Hilversum maar dat mislukte. Een beveiliger in dat gebouw waarschuwde de politie toen de man voor de tweede keer die dag binnenkwam en die konden de man uiteindelijk arresteren.

Nu, bijna anderhalve maand na het voorval heeft Tim Hofman met zijn YouTube-programma BOOS een reconstructie gemaakt van wat en vooral waarom dit incident heeft plaatsgevonden. De man blijkt afkomstig te zijn uit Breda en zou jaren geleden tot de Islam zijn bekeerd. Verder zou hij een hekel hebben aan ‘woke’ en ‘extreem linkse personen’. Tevens zou Tim Hofman volgens deze man zijn profeet hebben beledigd.

Hij zei achteraf wel dat hij voor de samenleving blij is dat zijn plan niet is gelukt. Dat zou namelijk ook onrust opleveren. Voor mij is hij niet blij dat het plan niet is gelukt. Hij sluit daarbij af met: ‘Daar ga ik niet om liegen.” Bekijk de volledige uitzending hieronder:

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x