Voetbalclub MVV stuurt commercieel manager Melina Luijendijk weg na delen van ‘pikante’ foto

Melina Luijendijk, voormalig commercieel manager bij voetbalclub MVV Maastricht, heeft na slechts enkele maanden haar functie verlaten vanwege een opmerkelijk incident. Het vertrek is het gevolg van een uitgelekte lingeriefoto van Luijendijk die op een themafeest was genomen en met haar goedkeuring openbaar was gemaakt. Luijendijk deelde dit nieuws via een uitgebreid bericht op LinkedIn, waarbij ze aangaf dat de foto, ondanks haar goedkeuring, uiteindelijk tot het einde van haar samenwerking met MVV heeft geleid.

Ongepaste foto Melina Luijendijk leidt tot onverwacht vertrek

De foto, die ook MVV bereikte, werd door sommigen als ongepast ervaren, met verwijzing naar de functie die Luijendijk bij de club uitoefende. Het offline halen van de foto werd als onvoldoende beschouwd, wat uiteindelijk resulteerde in het beëindigen van de samenwerking. Opvallend is dat Luijendijk de bewuste foto onderaan haar bericht op LinkedIn plaatste, waarbij ze aangaf dat degenen die de foto als ongepast beschouwen, misschien in 1600 geboren moeten zijn.

Onbegrip over het genomen besluit van MVV

Luijendijk, die sinds september bij MVV werkte, heeft geen spijt van haar tijd bij de voetbalclub en beschrijft het als een onvergetelijke ervaring. Desondanks heeft het vertrek voor ophef gezorgd, waarbij veel mensen op LinkedIn hun onbegrip uiten over het besluit van MVV. De club staat nu voor de uitdaging om een nieuwe ‘new business manager’ te vinden, aangezien ze de vacature reeds hebben uitgezet op hun eigen website.

MVV foto Melina Luijendijk
Foto via LinkedIn Melina Luijendijk
Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x