Vriendin van Zanger Rinus, ook wel bekend als ‘Romana op de scooter’, overleden

Romana en Zanger Rinus overleden

Debora Tieman, die beter bekend stond als Romana uit het lied “Met Romana op de scooter”, is op 51-jarige leeftijd overleden aan waarschijnlijk een hartstilstand. Haar vriend Rinus Dijkstra, oftewel Zanger Rinus, heeft bevestigd dat het afscheid in besloten kring zal plaatsvinden. Tieman was een prominente figuur in de videoclips van Dijkstra en samen waren ze graag geziene gasten op verschillende evenementen, waaronder carnavalsfeestjes.

Tieman werd beroemd in 2011 dankzij haar rol achter op de scooter in de video van Zanger Rinus, die snel viraal ging en miljoenen views behaalde op YouTube. Hoewel ze vooral bekend was als de partner van Dijkstra, maakte ze zelf ook een naam in de entertainmentwereld. In 2020 deelde ze nog openhartig over een moeilijke periode die ze doorgemaakt had.

Het trieste nieuws van Tiemans overlijden werd gemeld door Omrop Fryslân, waarbij werd vermeld dat ondanks snelle hulp van politie en ambulance, ze niet meer gered kon worden. Het publiek reageerde geschokt op het verlies van Tieman, die geliefd was bij fans van Zanger Rinus en geliefden.

Deborah Tieman zal herinnerd worden als meer dan alleen ‘Romana’ uit het beroemde nummer. Haar bijdrage aan de muzikale carrière van Zanger Rinus en haar eigen momenten in de schijnwerpers zullen een blijvende indruk achterlaten in de wereld van entertainment en muziek.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x