Wassenbeeldenmuseum in Krakau is van een iets ander niveau dan hier in Nederland

Het kan niet anders of jij bent ooit in je leven wel eens in Madame Tussauds op bezoek geweest. Het wassenbeeldenmusseum aan de Dam is één van de toeristische hotspots van Amsterdam. Je kan er op de foto met de Koninklijke familie en alle bekende filmsterren die je maar kan bedenken.

Dat zelfs YouTuber Enzo Knol er een eigen wassenbeeld heeft staan geeft bovendien de hoop dat je niet bepaald een talent hoeft te hebben om ooit in Madame Tussauds te belanden.

In het Poolse Krakau staat ook zo’n wassenbeeldenmuseum en waar de Nederlandse versie op Google reviews een 4.3 krijgt daar scoort de Poolse variant slechts een 3.5. Het schijnt voornamelijk erg klein te zijn maar dat is niet het enige minpunt van het musuem.

De wassenbeelden die er staan lijken namelijk voor geen ene meter op de beroemdheden die ze moeten voorstellen. Op TikTok gaat onderstaande video nu viraal waarin we de Britse koninklijke familie langs zien komen. Wait for it!

@dannybigpotato Krakow wax museum is the best thing ive ever went to 😂🤦🏻🤦🏻 #krakow #waxmuseum #fyppppppp ♬ original sound – Danny O'Sullivan

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x