Wesley komt uurtje eerder thuis van werk en filmt hoe zijn vriendin vreemdgaat met een BOA

BOA vreemdgaan

Wesley’s wereld stort in wanneer hij thuiskomt en zijn vrouw betrapt op overspel. Wat nog erger blijkt, is dat de ‘andere man’ niet zijn beste vriend of de buurman is, maar een BOA. De woede van Wesley is begrijpelijk; hij wil zijn vrouw en haar minnaar publiekelijk te schande maken. In een interview deelt hij zijn verhaal en de beelden waarop te zien is hoe hij zijn vrouw met de buitengewoon opsporingsambtenaar betrapt.

De situatie wordt nog schrijnender als blijkt dat de BOA zijn vrouw heeft ontmoet in een context waarin zij hulpbehoevend was, wat ethisch gezien niet door de beugel kan. Hierdoor staat de BOA niet alleen zonder baan, maar ook zonder status als handhaver.

De onthulling van deze affaire krijgt een extra lading wanneer de beelden van het overspel naar Omroep PowNed worden gestuurd. In de video is te zien hoe de BOA, zonder broek, op de bank van Wesley zit, terwijl Wesley’s vriendin naast hem zit. De confrontatie tussen Wesley, zijn vriendin en de broekloze BOA leidt tot een ongemakkelijke situatie, vastgelegd op camera voor het publiek. De komst van PowNed om verhaal te halen versterkt de absurditeit van dit alles, waardoor het verhaal een extra bizarre wending krijgt.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x