WTF! Jake Paul gaat op 24 juli van dit jaar boksen tegen Mike Tyson

Jake Paul Mike Tyson

Op 20 juli zal de boksring het toneel zijn van een opwindende confrontatie tussen de voormalige wereldkampioen zwaargewicht, Mike Tyson, en de Amerikaanse influencer en bokser, Jake Paul. Het gevecht vindt plaats in het AT&T Stadium in Texas en wordt live uitgezonden op Netflix.

Jake Paul, oorspronkelijk bekend als Youtuber, maakte in 2020 zijn debuut als professioneel bokser. Hij heeft sindsdien tien wedstrijden gevochten, waarvan hij er slechts één verloor. Naast zijn carrière als bokser en youtuber staat Paul ook bekend als de partner van de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam.

Mike Tyson, beschouwd als een van de beste boksers aller tijden, heeft een indrukwekkende staat van dienst met vijftig overwinningen en slechts zes nederlagen gedurende zijn carrière. Hoewel hij in 2005 met pensioen ging, keerde Tyson in 2020 al eens terug in de ring voor een gevecht met Roy Jones jr.

Het aanstaande gevecht tussen Tyson en Paul belooft een opwindende confrontatie te worden tussen ervaring en jeugdige ambitie. Beide boksers zijn vastberaden om als overwinnaar uit de strijd te komen. De verwachtingen zijn hooggespannen en fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar dit spektakel in de boksarena.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x