Jezus wat slecht

Op 2 december 2016 dachten we dat het wel leuk zou zijn om een Facebook-pagina aan te maken en daar wat slechte woordgrappen op te delen. De uitspraak ‘Jezus wat slecht!’ deed deze woordgrappen het meeste recht aan en dus werd dat de naam van de pagina. Maar wat begon als een grapje op Facebook groeide uiteindelijk uit in een Facebook-pagina met bijna een half miljoen likes.

Wat volgde waren meerdere websites. Verwijderingen van Facebook wegens te grove grappen over bijvoorbeeld het Koningshuis en natuurlijk de uitbreiding naar o.a. Instagram en TikTok. Daar gaven we aan de meest onbekende artiesten met de meest slechte muziek een podium waar ze zelf vaak niet al te blij mee waren.

Zelfs een heus Jezus wat slecht festival ergens in het verre Groningen. waar Rapper Sjors waarschijnlijk niet zulke fijne herinneringen aan heeft. Intussen doen we het ietsje rustiger aan en posten wel vooral heel veel ongein op onze website en socials. Dat leverder overigens nog wel een nominatie op tot 'Website van het jaar 2023'.