Lil Kleine heeft er geen zin meer in: ‘Lijkt me heerlijk om dood te gaan!’

Lil Kleine

Lil’ Kleine, bekend van zijn hits en tumultueuze leven, heeft zich na zijn documentaire opmerkelijk rustig gehouden in de media. Echter, recentelijk verscheen hij in de podcast “Borrelpraat” van Thijs Boermans en Niels Oosthoek. Hier deelde hij gedachten over zijn levensstijl en de dood, waarbij hij openhartig sprak over zijn nonchalante kijk op het levenseinde.

Rustig sterven

De rapper bekende dat hij niet bang is voor de dood en zelfs de gedachte koestert om op een dag rustig te kunnen sterven. Zijn levenswijze, gekenmerkt door excessief feesten en weinig aandacht voor zijn gezondheid, doet vermoeden dat de dood sneller kan komen dan bij een gemiddeld persoon. Het lijkt een wens die mogelijk realiteit kan worden.

Ondanks mogelijke gezondheidsrisico’s ziet Lil’ Kleine zijn levensstijl niet snel veranderen naarmate hij ouder wordt. Hij fantaseert er zelfs over om in de toekomst op vakantie te gaan met vrienden en hun kinderen, terwijl hijzelf geniet van zijn drankjes op de boot. Dit beschouwt hij als zijn ultieme geluk, een beeld dat hem doet glimlachen.

Lil Kleine kent geen angst voor de dood

Zijn opmerkingen over de dood vielen luisteraars op. Hij sprak zonder angst over zijn eigen sterfelijkheid en de mogelijkheid van een voortijdig einde. Zijn gebrek aan sport en overmatig gebruik van tabak, alcohol en ongezond voedsel dragen niet bij aan een optimistisch vooruitzicht. Echter, voor zijn kind voelt hij wel de pijn van een voortijdig afscheid.

Hoewel Lil’ Kleine zich grotendeels uit de schijnwerpers heeft teruggetrokken na zijn documentaire, blijft zijn aanwezigheid voelbaar. Zijn openhartige woorden in de podcast geven een zeldzaam inkijkje in zijn gedachten over leven en dood, waarbij hij een verrassend kalme acceptatie lijkt te hebben van het onvermijdelijke einde. Luister het fragment hieronder terug:

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x