Moeder met humor brengt haar kinderen naar school op Tweede Paasdag… ‘1 APRIL!’

Het Paasweekend is altijd een welkom cadeau, zowel voor kinderen als werkenden. Tweede Paasdag valt op een maandag maar wordt beschouwd als een zondag, wat betekent dat het een heerlijk lang weekend is. Veel mensen maken van de gelegenheid gebruik om eropuit te trekken en leuke activiteiten te ondernemen, vooral omdat de lente vaak begint door te zetten rond deze tijd.

Pasen valt nooit op dezelfde dag; vorig jaar viel de tweede dag van Pasen bijvoorbeeld op 10 april en volgend jaar zal dat op 25 april zijn. Pasen valt altijd op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente, dus het kan zelfs op 1 april vallen.

Op 1 april is het gebruikelijk elkaar voor de gek te houden, met vrienden en familie die kleine, onschuldige grapjes uithalen. Bedrijven doen ook hun best om op te vallen met gekke stunts. Eén moeder besloot haar grapje echter naar een hoger niveau te tillen door haar kinderen op Tweede Paasdag naar school te brengen, om hen bij de gesloten deur te vertellen dat het 1 april is.

Hoewel het een maandag was, was het ook Tweede Paasdag en 1 april. De scholen zijn gesloten, dus waarschijnlijk heb je dan je kinderen thuis. Dat maakt ze natuurlijk tot ideale doelwitten voor 1 aprilgrappen.

Ze zijn mogelijk al wat minder opgewekt door de uurverandering vanwege de zomertijd en realiseren zich misschien niet eens dat het zowel Tweede Paasdag als 1 april is. Een moeder besloot dan ook haar kinderen flink te verrassen door hen gewoon naar school te brengen op deze speciale dag.

@kaylaavami Dit is de beste grap die ik ooit heb uitgehaald met ze😂😂😅 #kaylaavami #alleenstaandemoeder #alleenstaandemama #1april #aprilfools #grapje #grappigefilmpjes #singlemom #voorjou #voorjoupagina #vj #foryou #fyp #foryourpage #funny #moedersvantiktok #moedersoptiktok #viraal #voorjullie #viral ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x