Doornroosje is van Cup AA naar Cup D gegaan tijdens renovatie in de Efteling

Het kasteel van Doornroosje in de Efteling heeft recentelijk een opknapbeurt ondergaan, maar de veranderingen reikten verder dan alleen de architectuur. Tijdens de renovatiewerkzaamheden heeft ook de geliefde Sprookjesbos-bewoonster zelf een opfrisbeurt gekregen.

Attente bezoekers van het park zullen wellicht opmerken dat haar fysieke verschijning is veranderd, met name haar boezem die opvallend groter lijkt dan voorheen. Daarnaast is ook haar haar langer en zijn alle kleuren lekker opgefrist.

Op een video van YouTuber EftelWesley is duidelijk te zien dat Doornroosje een cupmaat extra heeft gekregen. Het vermoeden is dan ook dat ze dezelfde plastische chirurg als Samantha de Jong aka Barbie heeft. Nu is het alleen nog wachten op een ‘AlleenFans’-account van Doornroosje.

Hieronder zijn o.a. een aantal voor- en na foto’s te zien van Doornroosje en onder de YouTube-video reageren een aantal mensen op de uiterlijke verandering van het sprookjesfiguur. Zo schrijft ene Chris: “Doornroosje heft enorme borsten. Maar ze is tenminste niet meer zo erg bruin.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Thumbnail via: EftelWesley

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x